Nieuw in de hotelwereld: de babyconciërge

Zorgeloos op reis met een baby van een paar maanden oud? Dat kan met een Baby’s First (Beach) Holiday: een familievakantie inclusief een volledig uitgeruste familiekamer, babyconciërgeservice, menukaart met gepureerde hapjes, babycrèche én diner voor twee inclusief babysit.

Travelling light

Voor het eerst op vakantie met een kleintje betekent voor veel nieuwbakken ouders een ‘heel gedoe’. Reizen met alleen handbagage lijkt verleden tijd en de koffers puilen uit van de luiers, flessenwarmers, babyfoons, thermometers, draagzakken en kant-en-klare babyhapjes. Omdat de Martinhal hotels & Resort ‘kindvriendelijk’ in hun DNA hebben staan, bedachten ze het concept ‘Martinhal Baby’s First Holiday’ waarbij een speciale babyconciërge klaarstaat met alle benodigdheden op babygebied – free of charge.

Vers gepureerd door de chef

Als je een Martinhal restaurant binnenstapt dan wordt er eerst gezorgd voor de allerkleinsten, een babystoel wordt bijgeschoven, kinderbestek klaargelegd en een slabbetje wordt aangedaan door het personeel. Alle restaurants beschikken daarenboven over menu’s voor alle leeftijden en voor de allerkleinste gasten tovert de chef graag vers gepureerde groente- en fruitpurees. Zelfs die lang geplande romantische ‘tête-à- tête’ voor de ouders behoort tot de mogelijkheden dankzij de babysit van het hotel.

Baby Swim

Ouders en baby’s springen tijdens de Baby Swim samen voor het eerst het diepe in. Zo beleven de kleintjes onder professionele begeleiding en in kleine groepjes, op een ontspannen manier hun eerste wateravontuur.