Skiën, wellness en gourmet

Hotel Post in Lermoos is een voortreffelijk Oostenrijkse wellnesshotel. Zo’n hotel waar je elk jaar weer naar uitkijkt, want heb je eenmaal de gemoedelijke sfeer en hemelse luxe geproefd, dan ga je geheid terug. Het superhotel ligt middenin een skigebied met 213 fantastische hellingen, waarvan 64% sneeuwzeker dankzij een enorme batterij sneeuwkanonnen.

Met de Top Snow Card kun je eindeloos genieten van wintersport rond de Zugspitz Arena en in het Duitse Garmisch-Partenkirchen. Het gebied telt maar liefst 87 liftbanen en 47 restaurants. Hotel Post ligt middenin het pittoreske dorpje Lermoos waar je prachtige wintersport kunt combineren met luxe wellness en heerlijk eten.

Grootse Spa

Het Spa-complex van het hotel heeft een oppervlakte van ruim drieduizend vierkante meter met vele sauna’s waaronder een Arolla Pine panoramasauna die uitzicht biedt op de majestueuze Zugspitze. Hier kom je na een dag skiën heerlijk tot rust in de Rest-Dream-Rooms bij een groot openhaardvuur. Buiten ligt een groot brine bath waarin je kunt floaten op zoutwater: het revitaliseert de stofwisseling en is gezond voor je huid.