WIN !!! PET-flesjes MayTea

Oorspronkelijk werd thee voornamelijk in de maand mei geoogst. Het is trouwens aan deze traditie dat MayTea zijn naam dankt. Volgens de Japanners is de aarde op het einde van de lente het vruchtbaarst waardoor de theeblaadjes een unieke smaakrijkdom krijgen. Net als de lente is MayTea genereus en spontaan, en streelt de smaak van dit drankje de zinnen. Beschikbaar in verschillende onweerstaanbare smaken en geknipt om de dorst op elk moment te lessen – in de voor- of namiddag of bij een gezonde lunch. Wij geven enkele PET-flesjes van May Tea weg. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
*  Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  Format Voorkeur:
*  Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:


Een eeuwenoude traditie ligt aan de basis van MayTea’s naam

In Japan is de maand mei, en meer bepaald 2 mei, altijd de favoriete periode geweest om thee te oogsten. De thee van deze eerste pluk die op het einde van de lente geoogst worden – Ichibancha – is namelijke samengesteld uit de zachtste, meest smaakvolle, tere en bijzonder verfrissende blaadjes. Het is dus niet meer dan normaal dat deze Japanse traditie de naam van deze ijsthee heeft voortgebracht.

Een unieke zintuiglijke ervaring

De geïnfuseerde ijsthee MayTea combineert probleemloos authenticiteit, natuurlijkheid en smaakrijkdom. Elke slok is een garantie op zinnenstrelend smaakplezier. MayTea, geïnspireerd op huisgemaakte ijsthee, bestaat voor 94% uit een thee-infusie, in plaats van uit thee-extract in poedervorm. De thee-infusie bewaart de smaak optimaal waardoor MayTea een subtiele, natuurlijke en zeer herkenbare smaak heeft. Deze infusie wordt vervolgens gemengd met delicate aroma’s van vruchten en planten waardoor het plezier eindeloos blijft duren. De smaak van dit caloriearm assortiment zonder zoetstoffen of artificiële aroma’s heeft veel weg van die van de ijsthee die je thuis zelf maakt of die je in hippe cafés of restaurants geserveerd krijgt. En met 40% minder suiker dan traditionele softdrinks valt MayTea zowel in de smaak bij liefhebbers van verfijnde smaken als voor wie wat gezonder wil leven inhet begin van de lente.

Nieuwe handige formaten voor elk moment van de dag

MayTea aangeboden in zeer handige formaten. Zo krijgen de Zwarte Thee met Perziksmaak, de Groene Thee met Muntsmaak en de Groene Thee met Citroensmaak een nieuwe fles van 50 cl. De nieuwe fles neem je zo mee overal mee naartoe – handig bij de lunch –, waar het een goede vervanger is voor frisdranken en andere calorierijke dranken. De Zwarte Thee met Perziksmaak en de Groene Thee met Muntsmaak zijn hiernaast ook beschikbaar in een blikje van 33 cl. Perfect voor een verfrissend pauzemoment!

Samen voor het milieu

MayTea heeft een Rainforest Alliance-certificaat dat garandeert dat de theeblaadjes die het merk gebruikt in zijn ijsthee enkel afkomstig zijn van gecertificeerde landbouwbedrijven die beantwoorden aan de Rainforest-norm voor duurzame landbouw. Hiermee streeft MayTea naar het behoud van de biodiversiteit en verdedigt het de rechten en het welzijn van de arbeiders, hun familie en hun gemeenschap. We hebben immers maar een planeet en MayTea doet er alles aan om die zo goed mogelijk te beschermen. De flessen zijn 100% recycleerbaar en bestaan voor 50% uit gerecycleerde plastic. De nieuwe blikjes in aluminium zijn (bijna) eindeloos recycleerbaar.