Wie kookt vanavond? Mealhero!

Een slimme stomer. Daarmee denkt Mealhero het gat in de markt te hebben gevonden. Samen met een foodbox en de app neemt Mealhero je kookkunsten volledig over en dat dankzij enkele nieuwe technologieën. Een godsgeschenk voor mensen met weinig tijd of alleenstaande personen. Wij onderworpen de Mealhero aan een testje.

Sit back and relax!

Je kent het wel. Thuiskomen van het werk en niet veel zin hebben om achter de kookpotten te staan. De Mealhero, bestaande uit drie stoomgedeeltes, is je redder in nood. Ieder stoomgedeelte heeft een eigen opwarming waardoor je gerecht optimaal kan worden klaar gemaakt. In de meegeleverde foodbox zitten de ingevroren ingrediënten netjes apart verpakt. Dankzij het inscannen van het label op de verpakking weet de Mealhero onmiddellijk om welke ingrediënten het gaat en wat de bereidingstijd zal zijn. Ondertussen kan je rustig ontspannen. Mealhero laat je weten wanneer je maaltijd klaar is.

https://www.mealhero.me/wp-content/uploads/2018/10/Banner-app-small.png
Uitgebreid assortiment

Zowel op de website als in de app kan je de verschillende maaltijden ontdekken. Geen voorkeur? Laat je dan verrassen en kies voor een foodbox samengesteld door één van de chefs van Mealhero. Je krijgt je bestelling daarna diepgevroren bij je thuis geleverd. Is alles gezond horen we je denken. Ja, alles wordt meteen ingevroren waardoor er geen voedingsstoffen verloren gaan. Bovendien is stomen een gezonde kookmethode.

En de prijs?

Mealhero biedt twee opties aan. Maandelijkse foodbox of Slimme stomer. De maandelijkse foodbox start vanaf 30€ per week en je krijgt de slimme stomer er gratis bij. Je kan eenvoudig het aantal maaltijden, personen en bezorgingen kiezen via de app. Bij de optie Slimme stomer betaal je 249€ voor de slimme stomer en kan je vrij maaltijden bestellen. De maaltijden kosten tussen de 6€ en 10€.