Dometic CFX3 25

Dometic lanceert een nieuw compact model binnen de Dometic CFX3-serie, de nieuwste generatie premium mobiele compressorkoelboxen. De CFX3 25 is de kleinste en meest compacte koelbox, speciaal ontworpen voor gebruik in kleinere voertuigen of smalle ruimtes. De CFX3 25 heeft dezelfde voordelen als de CFX3, heeft een superieur design en indrukwekkende energie-efficiΓ«ntie en koeling. De compacte CFX3 25 kan bediend worden met een geavanceerde mobiele app en is ideaal voor off-road avonturen of dagtochten.

Dometic heeft voorafgaand aan de ontwikkeling van deze nieuwe generatie CFX-serie een uitgebreid klantenonderzoek gedaan. Dit onderzoek toonde aan, dat klanten hun gewoonlijke routines van thuis willen kunnen blijven doen, zelfs als ze ver van huis zijn.

De Dometic CFX3 25 is het meest compacte model uit de CFX3-serie. Ontworpen om in de smalste ruimtes te passen, zoals achter een autostoel of tussen de stoelen van grotere voertuigen of trucks. Doordat de CFX3 serie in staat is om de vooraf ingestelde temperaturen consistent te houden tot aan -22Β°C, kan iedereen nog verder en langer weggaan, ongeacht het type voertuig. De CFX3 kan vers fruit, groenten, vlees, vis en nog veel meer bewaren, zodat iedereen goed gevoed en gezond is tijdens het mooie leven onderweg.