Libratone lanceert draadloze lichtgewicht in-ear oordopjes

Libratone heeft op de CES in Las Vegas zijn aanbod hoofdtelefoons uitgebreid met een revolutionaire draadloze variant in-ear oordopjes. De nieuwe Libratone TRACK en TRACK+ Wireless In-Ear zijn klein, lichtgewicht en flexibel en zijn verkrijgbaar in een variant met en zonder noise cancelling.

De TRACK+ combineert de vrijheid van draadloze audio met topgeluid en de nieuwe generatie van Libratone’s noise cancelling met vier standen, CityMix II™. Dankzij de compacte en flexibele pasvorm zijn de oordopjes gemaakt om uren gedragen te kunnen worden. Bijvoorbeeld tijdens de dagelijkse rit in het openbaar vervoer, sporten of in het vliegtuig, zonder last van omgevingsgeluid. Het draadloze, lichtgewicht design zorgt ervoor dat de TRACK+ na gebruik gemakkelijk op te bergen is in een zak of tas.

“Onze ambitie is om onze klanten geavanceerde technische producten te bieden”, zegt Uffe Kjems Hansen, Global Product Management Director bij Libratone. “Synoniem aan Deens design staat een soepele gebruikerservaring, geweldig geluid en vrijheid en gebruiksgemak. Wat dat betreft voldoet de nieuwe TRACK+ geheel aan onze eisen.”

TRACK+ is voorzien van aanpasbare CityMix II™ noise cancelling met vier standen, waarmee gebruikers automatisch kunnen controleren hoeveel omgevingsgeluid zij willen horen. Bovendien zijn de oordopjes IPX4-waterproof en beschikken over ergonomisch, zweetafstotend design, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor dragen tijdens sporten of buitenactiviteiten.

De nieuwe TRACK+ In-Ear Wireless is verkrijgbaar in de kleuren Stormy Black en Cloudy White voor €199. De TRACK (zonder +) oordopjes zijn een instapmodel zonder CityMix II™ noise cancelling en verkrijgbaar voor €149. Beide modellen zijn vanaf de zomer van 2018 beschikbaar op www.libratone.com en bij geselecteerde verkooppunten.