Moto e7

Motorola ‘s nieuwste toevoeging aan de moto e familie maakt premiumspecificaties en -prestaties beschikbaar aan een toegankelijk prijspunt.

Met een uitstekende camera en ultrabreedhoeklens, een indrukwekkende batterijlevensduur van 36 uur en een uitstekende processor, biedt de moto e7 uitzonderlijke mobiele ervaringen en prachtige resultaten, aan een toegankelijk budget.

De opvallendste nieuwe functies zijn onder andere een 48MP1-camerasensor die de moto e7 voorziet van eersteklas mobiele fotografie en beeldkwaliteit.

Met het 6,5” Max Vision HD+ scherm brengt de smartphone ook het allerbeste op het gebied van ultrabrede beeldschermtechnologie. Het scherm biedt de beste kijkervaring tot nu toe binnen de moto e familie, en heeft een 20:9 beeldverhouding, zodat je meer kunt zien en meer kunt genieten van al je entertainment.

De moto e7 biedt gebruikers autonomie met een batterijlevensduur van 36 uur2 , gevoed door een duurzame 4000 mAh batterij die uren werk, ontspanning en gamen mogelijk maakt. Het toestel wordt ondersteund door een octa-core 2.0 GHz processor, die zorgt voor soepele prestaties, krachtige gaming en een betere energie-efficiëntie dankzij de HyperEngine technologie.

Moto e7-gebruikers genieten van een reeks eersteklas hardware- en softwarefuncties.

Beschikbaarheid

De moto e7 is nu verkrijgbaar in de kleuren Mineral Grey en Satin Coral.