Philips S7807 en S4807

Philips Sound introduceert twee Bluetooth-luidsprekers die je overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu naar het strand gaat of gaat sporten in het park, de Bluetooth speakers kunnen in alle omstandigheden worden gebruikt dankzij hun stof- en waterdichte ontwerp. De Philips S7807 en S4807 zijn verkrijgbaar in een zwart-rode of wit-gele uitvoering.

De nieuwe Philips S7807 past door zijn formaat – 10,4 x 10,4 x 28 cm – niet alleen perfect in je tas, maar biedt ook nog eens een uitstekende audiokwaliteit met een diepe nauwkeurige bas en heldere midden- en hoge klanken. De speaker heeft een indrukwekkend vermogen van 40 watt, met een speeltijd van maar liefst 24 uur. Ideaal voor een feestje! Daarnaast kan de Philips S7807 ook fungeren als powerbank voor andere apparaten.

De Philips S4807 is een slag kleiner qua formaat – 7 x 7 x 16,9cm – maar biedt nog steeds een groot geluid. Het model heeft een vermogen van 10 watt en biedt meer dan 12 uur luisterplezier.

De nieuwe speakers zijn niet alleen robuust, krachtig en makkelijk mee te nemen, ze kunnen ook worden gekoppeld aan een tweede speakerset om een fantastisch stereogeluid te bieden. Met deze geweldige Philips speakers ben jij klaar om het feest te beginnen!