Teufel MOTIV GO

De stereoluidspreker MOTIV GO produceert ondanks zijn compacte omvang krachtig en optimaal geluid in elke kamer, op het balkon of op het terras. Dankzij de spatwaterdichte bescherming conform de IPX5-norm kan deze luxe speaker ook probleemloos in de keuken en in de badkamer worden gebruikt.

Oor- en oogstrelend

De MOTIV GO produceert ondanks zijn compacte afmetingen een krachtig en vol geluid van onvervalste stereokwaliteit. Binnen de luxe vormgegeven aluminium behuizing van de MOTIV GO zorgen twee fullrange drivers voor geluid van optimale kwaliteit. Ze worden ondersteund door twee passieve basdrivers die zorgdragen voor de lagere frequenties. De door het Berlijnse Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie zorgt voor een enorme verbreding van het stereogeluidsbeeld. Dit is goed hoorbaar op grotere afstand van de luidspreker. De Dynamore®-functie kan met een knop worden in- en uitgeschakeld. De combinatie van bluetooth 5.0 en de audiocodec aptX® zorgt voor een optimale geluidsoverdracht.

Altijd en overal muziek bij de hand

Via de apps op onze smartphone hebben we niet alleen toegang tot muziek, maar ook tot allerlei andere audiocontent, zoals podcasts, luisterboeken, hoorspelen en zowat alle radiozenders ter wereld. De MOTIV GO kan de gebruiker vrijwel de hele dag vergezellen dankzij een batterij met een werkduur van 16 uur. Dankzij zijn compacte afmetingen kan hij moeiteloos van kamer naar kamer worden meegenomen. De bluetooth-luidspreker kan zelfs in de badkamer of keuken worden ingezet dankzij spatwaterdichte bescherming conform de IPX5-norm. Dat betekent dat de knoppen aan de bovenkant van de MOTIV GO ook kunnen worden bediend met natte of door het koken vies geworden vingers. De speaker kan na afloop simpelweg onder de kraan worden afgespoeld.

Prijs en beschikbaarheid

De MOTIV GO wordt met een oplader geleverd. Hij is in de kleurvarianten zwart en zilver verkrijgbaar voor een prijs van 249,99 euro via www.teufelaudio.be.