Air Europa lanceert de meest romantische actie

Air Europa, specialist op vluchten naar Latijns-Amerika, lanceert in samenwerking met de Spaanse dienst van toerisme en de dienst van toerisme van de Dominicaanse Republiek een wel heel romantische wedstrijd tijdens het Vakantiesalon in Brussel, dat dit jaar ‘Huwelijksreizen’ als thema heeft. De winnaar van de wedstrijd vertrekt namelijk met vier getuigen naar Madrid voor de huwelijksceremonie en een gastronomisch diner en vertrekt meteen daarna op huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek. De winnaar vliegt in businessclass van Madrid naar Santo Domingo en terug naar Madrid met de Dreamliner 787!

Wie kan deelnemen?

Koppels die in Madrid willen trouwen of reeds gehuwde koppels die er de geloften willen hernieuwen.

Hoe deelnemen ?

Via www.fly2honeymoon.be stuur je een foto van het huwelijksaanzoek of een foto van je huwelijk.

Wie wint ?

Het koppel dat er in slaagt de meeste stemmen te verzamelen is de winnaar van de wedstrijd. Uiteraard kunnen de deelnemers, onder meer via social media, zoveel mogelijk mensen overtuigen om voor hen te stemmen.

Wanneer ?

Start van de wedstrijd, 2 februari, tijdens het Vakantiesalon Brussel dat dit jaar ‘huwelijksreizen’ als thema heeft. Foto insturen kan tot 15 maart, stemmen tot uiterlijk 31 maart 2017.

Prijsdetails ?

De romantici onder ons zullen zeker deelnemen want de prijs is niet min. Air Europa schenkt zes vliegtickets Brussel-Madrid. De Spaanse dienst van toerisme schenkt twee overnachtingen voor 6 personen in een viersterrenhotel (3 tweepersoonskamers), ontbijt, gastronomisch huwelijksdiner met ceremonie en 6 Madrid-cards om de Spaanse hoofdstad te bezoeken. Na de huwelijksceremonie vliegt het koppel door naar de Dominicaanse Republiek waar de toeristische dienst het koppel een all-inclusive verblijf van vijf nachten aanbiedt in La Romana Resort & Spa.