Waterplezier in Rulantica

Een bezoek aan Europa-Park is niet compleet zonder een frisse duik in Rulantica. Het waterpark ligt ook in Rust in het Zwarte Woud op een boogscheut van het attractiepark. De nieuwigheden zijn ongetwijfeld een aanrader. Ook de verschillende themahotels met bijhorende restaurants en het Camp Resort zijn beslist een bezoekje waard.

Rulantica is de ideale afsluiter van een dag pretparkpret in Duitsland, want je kan er tot 22u terecht. Daarnaast zijn er voldoende horecagelegenheden aanwezig om zeker geen honger te lijden. De laatste nieuwigheden zijn een relax- en sauna-afdeling en een VR-bassin binnen. In openlucht zullen de allerkleinsten ongetwijfeld helemaal weg zijn van ‘Snorri Strand’ met de drie nieuwe glijbanen ‘Snorri’s Rutscheplads’. De laatste vernieuwingen zijn ‘Heligvända’ waarin bezoekers elkaar nat kunnen spuiten en het zandstrand ‘Dynstrønd’.

Wil je overnachten bij Rulantica en Europa-Park? Genoeg keuze! Er zijn maar liefst zes themahotels en een Camp Resort met blokhutten, huifkarren en tipi’s. Het laatst geopende hotel ‘Krønasår’ is al uitgebreid met een fitnessruimte, maar daar komt nog een infinity pool bij. Ieder themahotel beschikt over meerdere restaurants waar je zowel à la carte kunt eten of soms ook voor een buffetformule kunt opteren. Aan keuze geen gebrek.

Uiteraard blijft het daar niet bij. Voor Rulantica staat de bouw van nog meer glijbanen op het programma en nog dit jaar zal ‘Eatrenalin’ de deuren openen. Dit ‘restaurant van de toekomst’ is een wereldprimeur en combineert een hoogstaande keuken met media, attractietechnieken en creatieve content. Aan toekomstplannen dus zeker geen gebrek.