WIN !!! Cadeaupakket KEREL

Met het oog op Nieuwjaar lanceert VBDCK BREWERY uit Tielrode een uniek cadeaupakket met bijzondere KEREL bieren. Kaishaku is een uitzonderlijk bier gemaakt met dezelfde gist die ook voor saké wordt gebruikt. Een topgeschenk voor kerels én vrouwen die bier van hier met een twist kunnen smaken. Wij mogen een cadeaupakket KEREL Kaishaku weggeven. Like ons op Facebook, volg ons op Instagram en laat je gegevens hieronder achter.

    Wedstrijd:
*  E-mailadres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:

    Postcode:
    Land:
*  CAPTCHA code:   

Kaishaku betekent ‘de kop eraf’ in het Japans. De naam is afkomstig van de Japanse Samurai cultuur. Als een Samurai krijger zelfmoord wil plegen, wordt hij daarbij een handje geholpen door een kaishakunin die zijn hoofd afhakt. Vandaar. Het drinken van Kaishaku is allesbehalve zelfmoord, maar het kan je wel een stevige genadeslag toebrengen. Het behoort toch tot de categorie van de aller zwaarste bieren, met een alcoholpercentage van liefst 15 procent.

Het blonde fruitige bier kent een lichte bitterheid door het gebruik van speciale hoppen. De gist die wordt gebruikt bij het brouwen van de Kaishaku is dezelfde gist die wordt gebruikt voor het maken van saké, de Japanse ‘rijstwijn’. Kaishaku is de perfecte drank bij bijvoorbeeld Sushi, Ramen en Edamame.