WIN !!! Giftset Fils et Papa

Het Antwerpse label Fils et Papa, bekend om de matching feestcollecties voor vaders en zonen vanaf 2 jaar tot 12 jaar, wordt dé blikvanger op elk lente- en communiefeest. Met matching shirts en accessoires voor broertjes en hun papa steelt het Antwerpse label nu voor het vierde seizoen de show. De collectie van Fils et Papa werd ontwikkeld samen met Belgische modedesigner Ine de Haes. Wij mogen een giftset weggeven bestaande uit twee hemden en twee strikjes. Ideaal voor papa en zoon. Deelnemen kan hieronder.

    Wedstrijd:
* 
Uw e-mail adres:
    Achternaam:
    Voornaam:
    Geboortedatum:
    Geslacht:
    Postcode:
    Land:
* 
Format Voorkeur:
* 
Vul a.u.b. de getoonde veiligheidscode in:Shirts in drie verschillende kleuren voor vader en zoon, met opvallende details, matching strikjes en retro bretellen zorgen gegarandeerd voor commotie als de grote en kleine mannen uit het gezin op een feestje verschijnen.

“Steeds meer vaders maken bewust tijd vrij voor hun kinderen; ze willen veel meer aanwezig bij het opgroeien van hun kinderen. Jongens vinden het dan ook best wel stoer om er net als hun papa uit te zien. Met de collectie van Fils et Papa willen we trendy feestkleding brengen voor vaders en zonen, om die verbondenheid op een lente- of communiefeest of als gast op een trouwfeest extra in de kijker te zetten.” Michiel van Hove, Fils et Papa

Fils et Papa is verkrijgbaar in verschillende heren- en kindermodezaken en online op www.filsetpapa.com. De matching shirts zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: White Knights, Blue Bandits en Denim Dudes. In de zomer komen er nog twee extra kleuren bij: Jet Jacks en Silver Surfers.

https://uc360f0656adf470bdd29023b40b.previews.dropboxusercontent.com/p/thumb/AAUcPJPwApEn_8fyDt1HeA6o70PZygh0SabVThBtLQ80bcezVMHZsstQJ3-nz28eETvuwE0vOfJH1nxxbM5VkKW5i_bpfbzE9iLT6G02N37Zy7gLH77Wj2ytN76qqUvDXbZJWAhZd31lDzcgfc_wWUbRxS5AnaWp_-5dWfkoB522r7CQvTqaBZZQSBTz_lp7otU2Qn7da9Ku5aWo4-8aolus9TwUoBghEXwK-HFVwa8XApDgR5tN_QWQFLZY-YM3DN92Xi0hU-bDF5D2qvhLl5tr/p.jpeg?size_mode=5