Feestelijke horlogeselectie Tudor

De horloges van TUDOR met hun geraffineerde stijl zijn de keuze van de meest gedurfden te land, in de lucht of in het water. TUDOR staat bekend voor zijn duurzaamheid en aantrekkingskracht. Het zijn de uitzonderlijke materialen, het uithoudingsvermogen en het unieke ontwerp die de unieke identiteit van het horloge bepalen.

Black Bay 41-36-32

TUDOR breidt het Black Bay universum uit met een damesmodel. De bestaande Black Bay 41 en 36 modellen hebben gezelschap gekregen van een 32 mm versie en een extra blauwe wijzerplaatkleur voor elk model. Het verwijst naar de geschiedenis van het merk, dat deze kleur sinds de jaren zestig regelmatig in zijn collecties heeft opgenomen. Deze nieuwe wijzerplaat, die zorgvuldig is gelakt voor een elegant tintje, krijgt reflecties die, afhankelijk van het licht, variëren van elektrisch blauw tot diep marineblauw, bijna zwart.

Black Bay Fifty-Eight 925

Het lichtgevende Black Bay Fifty-Eight 925 model wordt zo genoemd als verwijzing naar de titel van het edelmetaal van zijn kast, maar ook naar het jaar 1958 waarin het eerste TUDOR duikershorloge dat tot 200 meter waterdicht was, de referentie 7924 of “Big Crown”, werd gepresenteerd. Naast andere esthetische verwijzingen naar dit historische horloge heeft dit model een kast met een diameter van 39 mm, wat dicht bij de karakteristieke proporties van de jaren 1950 ligt.

Black Bay

Met respect voor zijn belofte van robuustheid, is de beroemde Black Bay by TUDOR Heritage het emblematische model van het merk. De karakteristieke hoekige wijzers, bijgenaamd snowflake, zijn ontleend aan de horloges die in de jaren zeventig in grote aantallen aan de Franse marine werden geleverd.

Black Bay Ceramic

De Black Bay Ceramic is een symbool van Zwitserse knowhow. De matzwarte keramische kast vormt een opvallend contrast en de sterke lijnen ondersteunen het robuuste karakter van het ontwerp.

Black Bay Chrono

Met zijn algemene lijnen, wijzerplaat en koepelvormige kristal, maakt de Black Bay Chrono deel uit van de heritage lijn en is het een voorbeeld van een condensatie van meer dan 60 jaar TUDOR duikhorloges.

Black Bay Fifty-Eight 925

De Black Bay Fifty-Eight 925 is geïnspireerd op de horloges uit de jaren 1950 en is het resultaat van subtiele combinaties van historische esthetische codes en hedendaagse horlogerie. Als het gevoel neo-vintage is, zijn de fabricagetechnieken, het niveau van betrouwbaarheid, robuustheid en de kwaliteit van de afwerking in overeenstemming met de hoogste normen van vandaag.

Pelagos

Het matte uiterlijk van de volledig gesatineerde afwerking, de technologische connotatie en de kleur zijn uitstekende manieren om, wat design betreft, de technische roeping van dit horloge over te brengen. Het Pelagos horloge is geschikt voor doorgewinterde duikliefhebbers en is uniek dankzij de intens blauwe kleur die de wijzerplaat siert.

1926

Met zijn stalen armband versierd met edelmetaal op de centrale schakel voor een meer gekleed effect, wordt de 1926 gekenmerkt door zijn elegantie en eenvoud. Het is ook verkrijgbaar als een meer verfijnd horloge met een bruine leren band.