Garmin zūmo XT2

Garmin helpt alle actievelingen om hun prestaties steeds weer te verbeteren én om op een veilige manier voor het avontuur te kiezen. Dat doen ze nu ook met de zūmo XT2, de nieuwkomer in hun reeks motornavigatiesystemen die de beleving voor motorrijders nog intenser maakt en tegelijkertijd hun veiligheid verhoogt. De zūmo XT2 onderscheidt zich van het vorige model dankzij een groot 6″, ultrahelder scherm.

Garmin en motorrijders : het is een match made in heaven. De zūmo navigatiesystemen zijn onder motorrijders al langer een populair hulpmiddel dat robuust genoeg is voor op de weg en alle juiste functies bevat voor een avontuurlijke en veilige motorroute. Voor wie het nog wat extremer mag, lanceerde Garmin vandaag een gloednieuwe versie. Deze zūmo is namelijk bestand tegen extreme weersomstandigheden en ruw terrein, heeft een IPX7-waterbestendigheid en is bestand tegen stuurtrillingen, in tegenstelling tot de meeste mobiele telefoons. Wie graag met vrienden reist, kan met de functie Group Ride Mobile ieders locatie volgen via de Tread®-app of de accessoire Group Ride Tracker gebruiken om vrienden te volgen wanneer er geen mobiel bereik is.

“We zijn er zeker van dat de grotere en helderdere zūmo XT2 snel een favoriete metgezel zal worden voor motorfietsavonturen. Het geeft motorrijders die genieten van de sensatie van het vastgrijpen van hun stuur, het voelen van de weg onder hun banden en het vinden van landschappen buiten de gebaande paden, de vrijheid om met een gerust hart op verkenning te gaan.” ​ – Alexia Viaene, Marketing Manager voor Garmin Belux.