Zelf getest: Teufel MOTIV GO

Draagbare speakers zijn nog steeds een hot item. Het is niet éénvoudig om de ideale Bluetooth-luidsprekers te vinden die krachtige kwaliteit garanderen en niet teveel wegen. Bovendien moeten ze niet te groot, gemakkelijk draagbaar zijn en er elegant uitzien. Wij mochten de Teufel MOTIV GO testen.

Stevig en compact

Met een gewicht van net geen kilogram weegt de Teufel MOTIV GO zeker niet teveel. De speaker is ook klein en gemakkelijk te dragen. Ideaal als je de deur uitgaat en een feestje in open lucht wilt houden. Is er een regenbui op komst? Geen probleem. De Bluetooth-luidspreker is waterdicht en de knoppen zijn voorzien van een rubberen laagje om je te beschermen tegen weer en wind. Stevig en compact zijn natuurlijk twee sterke eigenschappen van het Duitse audiomerk. Met een batterijduur van 16u kan de speaker wel wat aan. Extra troef is dat de Teufel MOTIV GO ook over een microfoon beschikt. Zo kan je een gesprek voeren via de speaker als je gebeld zou worden.

Gemakkelijk gekoppeld

De Teufel MOTIV GO is beschikbaar in het zwart en zilver en heel gemakkelijk te koppelen met je smartphone of ander toestel. Bij het aanzetten van de speaker gaat hij onmiddellijk op zoek naar toestellen die een Bluetooth-signaal uitsturen. Met een simpele druk op je scherm is de koppeling gemakkelijk gemaakt. De bedieningsknoppen op de luidspreker spreken voor zich en hebben geen verder uitleg nodig. Gewoon het volume de hoogte injagen en geniet van een kwalitatief geluid met aangename bass.

Dynamore-technologie

Mooie innovatie is de Dynamore-technologie. Dankzij een simpele druk op de knop schakel je de extra brede stereoweergave in. Op deze manier krijg je een wijder en kamervullender geluid. Het bereik van de speaker is trouwens verbluffend. Ga gerust naar de andere kant van je woning met je smartphone en laat de speaker staan. Het Bluetooth-signaal reikt heel ver en blijft voor een foutloze geluidsoverdracht zorgen. Kortom: de Teufel MOTIV GO is zeker een aanrader.