Sani Triathlon Academy en Sani Sparta Gym

Het bekroonde Sani Resort verwelkomt zijn gasten deze lente en zomer met onvergetelijke buitensportactiviteiten en als nieuwe sterren de Sani Triathlon Academy en de Sani Sparta Gym. Het vijfsterren resort in het Noorden van Griekenland voegt deze nieuwe activiteiten toe aan een uitgebreide waaier van exclusieve sportclubs voor de gasten. Dankzij samenwerkingen van wereldklasse biedt Sani een geslaagde en gevarieerde actieve outdoorvakantie met voor elk wat wils, in de perfecte setting van een uitgestrekt natuurgebied omzoomd door zeven zandstranden. Zo kunnen families bij Sani Resort onder meer hun slagvaardigheid trainen op de tennisbanen van het Rafa Nadal Tennis Centre, leren hoe te overleven in de wilde natuur met de Bear Grylls Survival Academy, een duik nemen in de azuurblauwe Egeïsche Zee met de Sani Scuba Diving Academy of gaan varen met de Sani Sailing Academy.

Sani Resort is de perfecte plek om te verblijven voor gezinnen die een vakantie zoeken die mooi gevuld is met ontspannende outdoor activiteiten op het water, op de fiets, op het sportveld en liefst in de natuur. Sani Resort, sedert 2020 het eerste gecertificeerde ‘koolstofneutrale’ resort in Griekenland, wordt omgeven door 400 hectare ongerept natuurgebied, telt 7km zandstranden met blauwe vlag, ruim 20km bospaden en meer dan 100 hectare wetlands. Het resort nodigt gasten uit om met het hele gezin op ontdekking te gaan in een duurzame miniwereld en samen verbinding te maken met de natuur.

De Sani Triathlon Academy

De gloednieuwe Sani Triathlon Academy opent in 2022 voor het eerst in samenwerking met Seaworld. Sani Resort biedt de perfecte locatie voor een triatlon of duatlon. Gasten genieten tijdens een training volop van de schoonheid van de Egeïsche Zee, de rijke aardbodem van de pijnbomenbossen en de uitgestrekte wetlands terwijl ze lopen, zwemmen en fietsen. Bij de Sani Triathlon Academy krijgen ze een gepersonaliseerd trainingsschema dat professioneel is opgesteld met focus op kracht, flexibiliteit en ontspanning, met inbegrip van training met lichaamsgewicht, pilates en yoga. Een ultieme triatlontraining om van te genieten onder familie of vrienden.

De Sani Sparta Gym

Geïnspireerd door het succes van extreme races zoals Spartan Race en Tough Mudder die jaarlijks miljoenen deelnemers aantrekken, lanceert Sani Resort deze zomer de Sani Sparta Gym. Gasten vanaf 12 jaar en van verschillende fitheidsniveaus kunnen de nieuwe hindernisbaan bij Sani op onder de deskundige begeleiding van het Sports Club team. Ze krijgen een reeks houten hindernissen te overwinnen die met elkaar verbonden zijn op een parcours door het bos. Het materiaal is gemaakt van duurzaam naaldhout dat PEFC-gecertificeerd is (Programme for the Endorsement of Forest Certification).